В ход е политическа манипулация и активно мероприятие преди местните

...
 
В ход е политическа манипулация и активно мероприятие преди местните
Коментари Харесай

Иван Портних: Очаквам, че може да ме арестуват

 

„ В ход е политическа операция и интензивно мероприятие преди локалните избори “, това разгласи през днешния ден кметът на Варна Иван Портних, съобщи 24 часа. Става въпрос за следствие по прокурорска кореспонденция 193/2021 година по разказа на Европейската прокуратура, обвързвана с построяването на рибарското пристанище „ Карантината “ в Аспарухово, и подозрения за интервенция в следствието от страна на Теодора Георгиева – европейски прокурор в Европейската прокуратура.

Европейският делегиран прокурор, който дава отговор и организира следствието по разказа на Европейската прокуратура, е прокурор Михаела Райдовска, оповестяват от пресцентъра на Община Варна.

„ Предвид публичния интерес, провокиран от конференцията, дадена  от кмета на Варна господин Иван Портних, Европейската прокуратура би желала да подчертае, че не разяснява изказвания, направени от политически представители по отношение на нашите следствия “, са споделя в изказване, публикувано от Европейската прокуратура, представено от Българска телеграфна агенция.

В изказването се удостоверява, че Европейската прокуратура е почнала следствие на строителен план във Варна през 2021 година въз основа на първичен отчет на Европейската работа за битка с измамите.

„ Винаги, когато можем да кажем нещо за някое от нашите следствия, ще го създадем самодейно “, се показва още в изказването.

В рамките на Европейската прокуратура Постоянните камари са основен детайл за гарантиране на независимостта на всички следствия. Те следят дейностите, подхванати по време на следствието, и вземат решение за всички значими стъпки, в това число дали да се води досъдебно произвеждане, да се приключи следствието или да се приложи опростена процедура.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР